.Vlaanderen domeinnaam nu beschikbaar

U hebt er vast iets over gelezen of gehoord. Vlaanderen heeft zijn eigen plek op internet.

Alle Vlamingen kunnen nú hun favoriete .vlaanderen domeinnaam preregistreren. Uiteraard kunt u hiervoor gewoon terecht bij Vevida, uw vertrouwde zakelijke partner voor uw online business.

De .vlaanderen wordt hét nieuwe favoriete thuis voor Vlaamse bedrijven, particulieren, horeca, makers van regionale producten, de gehele toeristische en recreatieve branche en de overheid. Hoe krachtig is het om uw verbondenheid met Vlaanderen te benadrukken met een eigen domeinnaam die op .vlaanderen eindigt?

De .vlaanderen is op 1 september gelanceerd en de registratie verloopt in 5 fases. De eerste fase (september en een deel van oktober) is bedoeld voor merkhouders. Daarna volgt er een periode voor overheden, bedrijven en organisaties om een .vlaanderen te registreren. Particulieren kunnen vanaf november hun domeinnaam.vlaanderen aanvragen. Pet 20 januari 2015 gaat .vlaanderen helemaal los. In die fase kan iedereen deze extensie registeren in combinatie met zijn of haar domeinnaam.

Het goede nieuws is dat u nú al uw favoriete .vlaanderen domeinnamen kunt preregistreren bij Vevida. Hiermee verplicht u zich nog tot niets. U geeft alleen aan dat u deze domeinnamen wenst. Pas als de prijs bekend is, geeft u ons definitief de opdracht tot registreren. Wij houden u ondertussen op de hoogte over .vlaanderen.

Wilt u meer weten over .vlaanderen, neem dan een kijkje op de speciale .vlaanderen-pagina.

[button color=green size=medium link=https://my.vevida.com/gtlds/bestellen.jsf]Registreer uw .VLAANDEREN[/button]