Succesvolle Facebook Campagne voor Yeti Eeklo

Virale Facebook Campagne voor Yeti Eeklo bereikt 93.000 mensen

Vorige week stond Eeklo in rep en roer nadat we een filmpje hadden gepost over de bouw van een nieuwe gevangenis in Eeklo. Het zou gaan om een privé gevangenis die dienst moet doen als reintegratie oplossing voor de gedetineerden.

Niets was minder waar natuurlijk. Enkele weken terug zaten we samen met Christophe Van Den Berghe over de manier waarop we het nieuwe concept Prison Island in beeld zouden gaan brengen. Al snel kwamen we (WebScreen & Yeti Eeklo) op het idee om het concept “De gevangenis van Eeklo” te dopen. We schoten een kleine film, maakten de juiste Facebook pagina aan en lanceerden het gerucht op allerhande invloedrijke Facebookpagina’s.

We lanceerden het nieuws om 18u en op enkele uren tijd hadden we een bereik van 50.000 mensen. Toen we tegen 1 uur besloten dat het genoeg was geweest sloten we de dag af met een bereik van 78.450 mensen. Nu, een week na de lancering zitten we met een bereik van 93.347 mensen, een dik succes dus wat we op naam van WebScreen mogen zetten!

Wil jij ook zo’n online succes boeken?

Wil jij dit succes evenaren meet weet je niet goed van welk hout pijlen maken? WebScreen.be helpt je met zowel de praktische als de technische zaken van online marketing. Bel ons: 0473 94 67 47

Bekijk de campagnes op Facebook