Go to Top

Webdesign

Uw website beschikbaar op de meest courante media zoals PC, Laptop, Tablet, Smartphone,... Zeker, dankzij het gebruik van Responsive Webdesign!

naar WebDesign

Cursussen

Wilt u ook graag alles weten over het gebruik van Social Media zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest of heeft u nood aan een op maat gemaakte opleiding?

naar Cursussen

Foto & Film

Een bedrijfsfilm en mooie foto's zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks bedrijfsleven. Hoe klein of hoe groot uw bedrijf ook is, klanten kijken graag binnen in uw bedrijf!

naar Foto & Film

Drukwerk

Wij stemmen uw drukwerk, website en andere communicatiekanalen op elkaar af. Herkenbaarheid is belangrijk en een duidelijke communicatie helpt daarbij!

naar Drukwerk

Onze Blog

5 tips voor een succesvolle webwinkel

Er zijn heel wat webwinkels online en het aantal stijgt met de dag, maar wat is nu de juist het geheim achter een succesvolle webwinkel?

Heel vaak grijpen handelaars naar het product zelf en zo krijgen we al snel het verhaal dat bepaalde producten niet of beter geschikt zijn voor een webwinkel. Hier zit voor

Read More

Weg met die vervelende reclame

Heb je ook genoeg van die vervelende reclames wanneer je een Youtube-filmpje bekijkt, de whereabouts van je vrienden op Facebook checkt of je berichten in je gratis mailbox op Gmail wilt beantwoorden?

Wel, ik ook.
Daarom ging ik op zoek naar de ideale Reclame-stopper / Ad Blocker. Het idee was om met zo weinig

Read More

Heeft u al een Google+ account?

De afgelopen tijd is me duidelijk geworden hoe belangrijk Social Media zijn voor een betere vindbaarheid van uw website. Iedereen denkt natuurlijk onmiddellijk aan Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar, als het gaat om een goede vindbaarheid in Google, moet u zeker werk maken van een Google+ account.

Als handelszaak wilt u er in de eerste

Read More

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin